ZÁÉV Építőipari Zrt. – Az Építő Mester®

Az ország egyik meghatározó építőipari kivitelező nagyvállalata éppen 65 éve formálja épített környezetünket és mindennapjainkat. A közelmúlt sikereit Peresztegi Imre vezérigazgató foglalta össze.

ZAEV_Gyor_egyetem465

A ZÁÉV Zrt. fő profilja a magasépítési fővállalkozás és generálkivitelezés, de tevékenységi köre kiterjed a mélyépítési munkákra, a műemléki felújításokra, a geotermikus energiahasznosítás megvalósítására, illetve a kereskedelemre is. A megbízók minden egyedi igényét ki tudják elégíteni úgy, hogy a megvalósult munka nemcsak időtálló és míves, hanem esztétikus és emberközpontú is lesz.
A munkatársak sokrétű tudása és folyamatos szakmai képzése garancia arra, hogy a zrt. a megbízók révén értékes épített környezetet hagyhasson utódainkra. A ZÁÉV a tevékenysége folyamatos javítása és megrendelői bizalmának erősítése érdekében kiemelt figyelmet fordít integrált minőségirányítási rendszerének fejlesztésére, amelyet akkreditált szervezetekkel évről évre auditáltat.
Az elmúlt időszakban a ZÁÉV Zrt. minőségi munkavégzésének és jó hírnevének köszönhetően országszerte egyre több megrendelésnek tehetett eleget magas fokon, s ezeket rangos szakmai elismerésekkel jutalmazták.
2012-ben a szombathelyi ISEUM Savariense műemlék helyreállításáért rehabilitáció kategóriában Építőipari Nívódíjat, ugyancsak 2012-ben a Magyar Urbanisztikai Társaság Különdíját kapta meg a zrt. a Kaposvári Funkcióbővítő Városrehabilitáció színvonalas megvalósításáért. 2013-ban pedig a győri Széchenyi István Egyetemen megvalósított fejlesztésért Új tudástér és INNO-SHARE középületek kategóriában kapott Építőipari Nívódíjat.

A Magyar Nemzet február 7-ei előfizetői számaiban megjelenő Zala megye magazinból az is kiderül, az ország mely településein van jelen a ZÁÉV.

2014. február