Vitál magazin 2013. november

vital 2014 cimlap

Dr. Sütő Enikő köszöntője

 

A tartalomból:

Az elmúlt években számos, az egészség megőrzésével összefüggő, figyelemfelhívó kampányt indított az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága.

Épül az országos EFI-hálózat. Országszerte 58 egészségfejlesztési iroda kezdte, illetve kezdi meg működését hamarosan, derült ki Léder László, az Országos Egészségfejlesztési Intézet
megbízott főigazgatójának tájékoztatásából.

Megközelítőleg két százalék forgalomnövekedést realizáltak a hazai fürdők. A látogatottság ott növekszik, ahol komolyabb fejlesztés történt. A részletekről Vancsura Miklós, a Magyar Fürdőszövetség elnöke árul el többet.

Dr. Sütő Enikő jogász ex-modell azt vallja, hogy az egészség megőrzéséért nap, mint nap tenni kell, mert az teremti meg a lelki egyensúly alapját.

Ugyanazt a magas minőséget nyújtja a vendégeknek Hévíz város önkormányzata a szabadidős programok tekintetében, amit a hévízi gyógytó és a ráépülő balneoterápia.

A kehidai gyógyvíz nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek számára is gyógyír. A Kehida Termálban mozgásszervi betegségek megelőzésére, gyógyítására, műtét előkészítésére, illetve műtét utáni rehabilitációra alkalmas kezeléseket is nyújtanak.

Bük városának legnagyobb vonzereje a folyamatosan fejlődő gyógy-, strand és élményfürdő. Ugyanakkor a közszolgáltatások minőségének javítására, az iparfejlesztésre és a város arculatának megújítására is nagy hangsúlyt fektetnek.

A tavalyinál eredményesebb főszezont zárt a családi tulajdonban lévő négy hajdúszoboszlói szálloda – a Hotel Aurum, a Hotel Aurum Family, a Park Hotel Ambrózia és az In Hotel – tudjuk meg Tarnai Gábor értékesítési igazgatótól.

Egy hely, ahova gyermekkel kötelező elmenni! – így ajánlják a Somogy megyei Katica Tanyát.


 

Mindezen túl számos szálloda és fürdő ajánlata
is olvasható a Vitál magazinban, amelyet a 11. 08-án megjelent
Magyar Hírlapban vehettek kézbe olvasóink.
A magazin itt megrendelhető.