Világbajnoki ezüstérmes a magyarhertelendi szaunamester

Ezüstérmet szerzett Fáskerti Rita magyarhertelendi szaunamester az október végén megrendezett szaunamesterek világbajnokságán, az ausztriai Bad Hofgasteinben. A címet páros verseny lévén megosztva, a szombathelyi Egri Csabával nyerték el. A világbajnokságon 25 ország versenyzői mutatták meg tudásukat, Magyarországot két páros és két egyéni versenyző képviselte. A pontozást a szakmai zsűri mellett a vendégek „öntötték” össze, a szavazatként leadott pohár vízzel.

fuveszkert_szaunamester_500

Páros versenyprogramban Fáskerti Rita és Egri Csaba második, míg a debreceni Végh Tímea és Végh Sándor a 7. helyen végzett, egyéniben Végh Sándor 13., Tompek Attila 15. helyezést ért el. A magyar szaunamesterek teljesítményükkel bekerültek a világ élmezőnyébe és bebizonyították, hogy a hazai szaunaprogramok magas szinten kényeztetik a vendégeket Magyarhertelenden, Debrecenben és Bükfürdőn.

A Magyarhertelendi termálfürdő napjainkra impozáns és kedvelt fürdőhellyé vált, négy beltéri medencével, szezonálisan működő hét kültéri medencével valamint hatalmas szaunaparkkal és változatos szauna felöntéseket kínáló profi szaunamesterekkel várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat.