Névjegyek

_webnevjegy_tunde
tunde 20080228026web

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

 

 

_webnevjegy_vidatundi

vidatundi_portre1Kommunikáció szakos főiskolai diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. A Cosmo Média Kft. kiadványaiban újságíróként közreműködik. Szakmai pályafutása 1995-ben kezdődött a Fortuna Rádióban, ahol mai napig szerkesztő-riporter, közéleti műsorvezető. Emellett a Tolnai Népújság, a Paksi Hírnök, a Tolnatáj Tv és a Magyar Távirati Iroda tudósítója, 2009-től a Média Paks Kft. ügyvezetője. Házas, két felnőtt fiú édesanyja.

 

 

_webnevjegy_szoladi

szoladi zoli_portreDunaújvárosban született 1972-ben, nős, két lány édesapja. Négy diplomát szerzett, 1993 óta pedagógusként, 2001 óta újságíróként is dolgozik. Éveken át volt a Dunaferr hetilap, a D. Maraton, a D. Helyi Téma, a 7közlap és a Fejér Lap munkatársa. Szerkesztette a lazulj.com, a FavoritOnline.com és a Dunaferr SE weboldalait. Két éven keresztül a DF-ELCO női vízilabda csapat sajtóreferense. Készített interjúkat a DunaTime és Dunaújvárosi TV-nek. Cikkei jelentek meg a Magyar Hírlapban, a Waterpolo, a D. Hírlap folyóiratokban. 2010 júliusától a Nemzeti Sport dunaújvárosi tudósítója.