JUFA Vulkán: komplex kényeztetés Celldömölkön

A szerencse földje Celldömölk: a jó föld, a jó víz és a jó levegő miatt. Ez Rudolf Wiedner véleménye, aki a JUFA Vulkán gyógyfürdő és szálloda komplexum vezetője. Szavait a létesítmény látogatottsága is igazolja. 

Lovaskocsi_Sag_hegy_elott-w

Osztrák minőség és magyar vendégszeretet a vulkán kitörő erejével – így jellemzi Rudolf Wiedner a JUFA Vulkán Fürdő Resort és Kempinget, ami szívügye, hiszen a létrehozásának ötlete is tőle származik, és csaknem húsz éve dolgozik annak sikeréért. Elsőnek, 2005-ben, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő épült fel önkormányzati beruházásban, majd az Ausztriában és Németországban már több mint ötven szállodát működtető JUFA-szállodalánc két, Celldömölkön már érdekelt osztrák befektetővel megépítette a négycsillagos szállodát. A város fürdője és a magánkézben lévő szálloda működésének összhangját a közös tulajdonú üzemeltető teremti meg. A celldömölki komplexum a JUFA családdal szimbiózisban él. Az ismert márkanév számos törzsvendéget jelent, ám – mivel ez egy négycsillagos wellness-komplexum – új közönséget is vonz.

– A családias vendégszeretetet, az odafigyelést, a vendégek kívánságainak százszázalékos kiszolgálását honorálják mind a külföldi, mind a belföldi vendégeink, hiszen sokan közülük két-három alkalommal is visszatértek hozzánk az elmúlt nyolc hónapban – mondta Rudolf Wiedner, aki külön kiemelte, hogy az év végén is érdemes hozzájuk látogatni, ugyanis mesebeli wellness-karácsonyra, fényűző szilveszteri mulatságra várják a vendégeket.

A komplexum 40 szobás szállodát, tágas konferenciateremet, első osztályú éttermet foglal magában, játszószobákkal, minigolf-pályával, drinkbárral. A kemping 74 lakókocsi-beállóval és 102 sátras parcellával, fűthető szaniterépülettel, étteremmel, tenisz- és sportpályával, játszótérrel várja vendégeit. A gyógy- és élményfürdőben úszómedence, bel- és kültéri, 37 Celsius fokos termálvizes medence, beltéri gyerekvilág, tanmedence, gyógyvizes jakuzzi és exkluzív szaunavilág, kültéri élménymedence, gyógyászati részleg és műfüves focipálya szolgálja a kikapcsolódást. És, persze, vannak új tervek is. Szeretnék bővíteni a szálloda kapacitását, fatüzelésű hőerőművet építeni, valamint előrelépni a helyi termékek felhasználásában is. 

Rudolf Wiedner
1961-ben született az ausztriai Gnasban. Műszaki tervezőnek tanult. 1992-ben került Magyarországra, a Műllex-Körmend Kft. ügyvezetőjeként.  Résztulajdonosa és ügyvezetője a JUFA Vulkán Thermen Resortnak. Vas megye kulturális és sportéletének támogatásáért 2011-ben megkapta Vas Megye Közgyűlése Elnökének Emlékplakettjét.

2014. december