Guinnessrekord kísérletre készül az Egis a körmendi sportcsarnokban

Több mint négy évtizede működik Körmenden az Egis gyógyszergyár Vas megyei gyáregysége. A vállalat és a város sikeres együttműködését példázza a sportcsarnokban e hétvégén megrendezésre kerülő Egis Guinness-rekord kísérlet is, melyet az Egis dolgozók, családtagjaik és barátaik hajtanak végre a Szup(p)erbike Spinning Klub szervezésében.

egis-gyarepulet-w

A december 5. és 7. között zajló Egis Guinness-rekord kísérleten is 50 órán át tartó folyamatos biciklizésre tesznek kísérletet. A sportcsarnokban ingyenesen látogatható, péntek délutántól vasárnap estig zajló rendezvényen sztáredzők, sztárvendégek részvételével tartanak spinning és aerobik órákat, lesz véradás, újraélesztési bemutató és oktatás, elsősegély-szimulációs játék és családi vetélkedő, érszűkület-szűrés és táplálkozási tanácsadás, sok zene, ének és tánc, és természetesen a gyerekek a Mikulással is találkozhatnak.

Az Egis hosszú távra tervez Körmenden, jelmondatával, az „Egis – Egészség. Élet. Minőség” összhangban számos, az egészségtudatos, minőségi élet elérését célzó kulturális, civil és sportkezdeményezés támogatója.

2014. december