A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kapcsolatai

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a megyén belül és a határokon túl is kiváló kapcsolatokkal rendelkezik. A részletekről Miklóssy Ferenc, a kamara elnöke beszélt.

IMG_4004-465

A kamara brit-magyar üzleti találkozókat is szervez

–       Milyen kapcsolatokat ápol a kamara a megyével?
–       Kiemelkedően jó partneri kapcsolatokat ápolunk a megyével, Debrecen várossal, a Debreceni Egyetemmel és az önkormányzatokkal.Az utóbbiak közül különösen azokkal, ahol területi szervezeteink is működnek, azaz Hajdúböszörménnyel, Hajdúnánással, Hajdúszoboszlóval, Berettyóújfaluval és Püspökladánnyal.  Büszkék vagyunk arra, hogy a kamara a gazdaság minden szegmensét le tudta fedni, az egyéni vállalkozóktól kezdve a legnagyobb multinacionális cégekig.

–       Milyenek a határon túli kapcsolataik?
–       Szerteágazóak a külföldi kapcsolataink is, amelyekkel szélesítjük a vállalkozóink üzleti lehetőségeit, exportját és befektetési lehetőségeit.A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagja az Enterprise Europe Network Hálózatnak, amely az Európai Unió egyetlen KKV-fejlesztéssel foglalkozó hálózata. Ez a szervezet több mint 50 országban kínál és közvetít üzleti lehetőségeket, így segítve a kis- és középvállalkozásokat termékeik és szolgáltatásaik nemzetközi piacokon való megjelenésében.
A hajdú-bihari Enterprise Europe Network nyitott a bármely szektorban működő kis- és középvállalkozások irányában. Szolgáltatásaink közé tartozik többek között az üzleti partnerek keresése, üzleti partnerkereső adatbázisok létrehozása, működtetése, céglátogatások, valamint különböző tájékoztató rendezvények és bilaterális üzletember-találkozók szervezése.

2014. július